Política de privacitat

 

Obtenir el consentiment de l’usuari en sol·licitar dades personals

El consentiment ha de ser donat per una clara acció afirmativa que reflecteixi una manifestació de lliure, específica, informada i inequívoca voluntat de l’interessat i s’ha de concedir per a totes les activitats de tractament. Quan el tractament té diverses finalitats, s’ha de donar el consentiment per a cada una d’elles. Si s’ha de donar com a conseqüència d’una legalitat habitual per mitjans electrònics, ha de ser clar, concís i no pertorbar innecessàriament l’ús del servei per al qual es presta.

Aquest consentiment exprés pot ser transferit a un formulari web mitjançant la implementació de caselles de selecció que no estiguin marcades per defecte, això és vital, per tal de demostrar aquesta voluntat per part de la persona per tractar les seves dades personals.

Les caselles de pre-marca, el silenci i la inacció de l’interessat no constitueixen un tractament lícit de dades, de manera que aquestes fórmules no s’haurien d’utilitzar.

Hem parlat en l’apartat anterior amb finalitats específiques, és a dir, quan algú ens facilita les seves dades hem de detallar de manera clara, inequívoca i transparent quina serà la finalitat per a la qual se sol·liciten aquestes dades de la mateixa forma.

Ser un consentiment exprés i vinculat a una finalitat específica que acrediti que s’ha aconseguit seguint aquests preceptes. En aquest cas, la càrrega d’evidència recau en l’organització que rep i tracta aquestes dades.

Un exemple de com demostrar que estàvem autoritzats sé que cada descàrrega genera un correu electrònic amb les dades de la persona sol·licitada i també indicarà la seva IP, accepto, data, hora exacta i navegador que utilitzava. Aquest correu electrònic és el que s’ha desat com a prova en cas de conflicte amb l’usuari.

Formulari de Contacte

L’usuari ha d’acceptar la Política de Privacitat, perquè l’entitat pugui tractar les dades per tal de resoldre la consulta.

Opcionalment, l’entitat també pot sol·licitar autorització per a l’enviament de notícies per correu electrònic o pels mitjans que vulgueu. Aquesta autorització ha de ser expressa i l’usuari ha de poder acceptar-la voluntàriament.


Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca